Віддаєте перевагу активному відпочинку – в сучасних готелях Вам не дадуть занудьгувати. Отримати заряд бадьорості і гарного настрою допоможуть такі розваги:

Бочча (boccia) – гра, що зародилася ще в Стародавній Греції. Грають дві команди (2-6 гравців). У кожної – свій колір м’ячів. Білий називається цільовим і укладається у самого краю поля. Гравець будь-яким доступним йому способом намагається кинути важку шкіряну кулю так, щоб він ближче ліг до цільового. І так до останнього кидка. Після цього підраховуються бали. Виграє та команда, яка більше згрупує своїх метальних знарядь біля цільового.

Дартс (darts) – гра на влучність, в якій потрібно метати короткі дротики в мішень на стіні.

Сквош (squash) – близький родич тенісу, два гравця відбивають ракетками м’яч в стіну, намагаючись, щоб суперник не міг відбити удар.

Квадроцикл (quad bike) – невеликий чотириколісний мотоцикл підвищеної прохідності і стійкості.

“Банан” (banana) – катання на великому надувному човні у формі банана, прив’язаному до катера. Учасники катання сідають на “банан” верхом.

“Гамбургер” (hamburger) – катання на великому надувному колесі, прив’язаному до катера.

Снорклинг (snorkeling) – підводне плавання з аквалангом.

Дайвінг (diving) – занурення з аквалангом.

Рафтинг (rafting) – сплав по річках, на надувному гумовому човні.

Каяк (kayak) – те саме, що і байдарка: вузький легкий і маневрений спортивний човен, закритий зверху, з дволопасним (двостороннім) веслом.

Каное (canoe) – вузький спортивний човен; від каяка відрізняється тим, що не закритий зверху, і гребля здійснюється веслом з однією лопастю поперемінно з лівого і правого борту.

Аквааеробіка (aquagym) – виконання різних вправ у воді під музику з елементами плавання, гімнастики, розтяжки.

Пілатес (pilates) – гімнастика, включає елементи йоги, східних бойових мистецтв, медитації, розтяжку, вправи на гнучкість і рівновагу.