Встановлення безвізового режиму з Європейським союзом – довгоочікувана подія для всіх українців. Але в цій статті ми зібрали інформацію про найпопулярніші країни, крім Європи, для відвідування яких досить мати лише закордонний паспорт.

1.Турція – один з найпопулярніших напрямків серед українців. Що не дивно, адже в країні відмінна туристична інфраструктура, а всі об’єкти пристосовані як для одиночного відпочинку, так і сімейного.

2.Ізраїль – свята земля – ​​одне з улюблених напрямків для відпочинку українців. Ізраїль пропонує своїм гостям можливість доторкнутись до найдавніших пам’ятників цивілізації і християнської культури.

3.Грузія – найбільше туристів приїзджає сюди влітку, в липні і серпні. Для пляжного відпочинку найкращий час з середини червня і до кінця жовтня.

4.Чорногорія – ця невелика країна приваблює туристів з усього світу, своїми невисокими цінами і великим вибором варіантів для відпочинку.

5.Вьетнам – можна вирушати в будь-яку пору року – якщо знати, куди саме їхати. У туристів популярні курорти Да Лат, Да Нанг і Нья Чанг.

6.Єгипет – відноситься до числа країн, куди потоки туристів не знижуються. Сюди їдуть в будь-яку пору року і навіть влітку, коли дуже спекотно. За рахунок сухого клімату, подібна висока температура переноситься набагато легше, ніж +25 з високою вологістю. Але справа тут навіть не в кліматі Єгипту, а в тому, що багатьом подобається Червоне море багате на коралові рифи, тут можна не тільки зайнятися снорклінгом, але і відчути всю красу занурень, простіше кажучи спробувати дайвінг.

7.Таїланд – все ті ж сонце і море, що і в Туреччині і Єгипті, але більше екзотики – ось чим приваблює українців відпочинок в Таїланді.

8.Шрі-Ланка – екзотична і мальовнича острівна країна, приваблює туристів різного складу: від любителів пляжного відпочинку до шанувальників рафтингу і пізнавального туризму.

9.Іорданія – пляжі, пустелі, безліч СПА-центрів та пам’яток стародавніх цивілізацій тягнуть до Йорданії любителів самого різного відпочинку.

10.Домініканська республіка – райський куточок на землі, має вихід до двох водних масивів – Карибського моря і Атлантичного океана. Країна прекрасно підходить як для пляжного відпочинку, так і любителям пригод та екстриму. На тутешніх курортах створені відмінні умови не тільки для дайвінгу, але і для серфінгу, віндсерфінгу і кайтсерфінгу.